pexels-photo

Anlita oss för att öka din försäljning – utan att blåsa din budget.

Vad kan ditt företag göra för att öka förtroende till potentiella kunder? Vi rekommenderar content marketing (innehållsmarknadsföring).

Content marketing är en marknadsföringstaktik som innebär att skapa insiktsfulla, engagerande och intressanta artiklar - rekommenderade artiklar (brukar också kallas för sponsrade- eller expert artiklar) om ditt företags kompetensområde inom din bransch.

En effektiv marknadsföringsstrategi för innehåll kommer att hjälpa ditt företag att engagera sig med potentiella kunder, lämna dem bättre informerade och intresserade av att få reda på mer om ditt företag. Content marknadsföring är inte en direktförsäljningstaktik; Det kan emellertid få en betydande inverkan på att bygga förtroende och trovärdighet hos potentiella kunder, vilket kan öka ditt företags försäljning.

Låt oss titta på ett exempel på hur innehållsmarknadsföring hjälper dig att öka försäljningen. I artikeln bör nämnas funktioner som endast din produkt erbjuder . Till exempel, om du erbjuder unika odds, en speciell slotsmaskin eller en ny cash out-funktion, bör ditt företag rikta den typen av information i artikeln.

Med tiden kommer de rekommenderade artiklarna att hjälpa till att bygga förtroende för ditt företag eftersom de har sett att du är en trovärdig expert på ditt ämnesområde. Över tid kommer Google ranka artikeln med de unika erbjudandena och din webbplats kommer högt upp på sökmotorn.

Det är såhär innehållshantering omvandlar medvetenhet till försäljning.

Har du en produkt eller tjänst som du vill nå ut med? Söker du en modern marknadsplats på webben inom segmentet sport och spel? Då har du kommit rätt!

Passar vi ihop? Har du ett grymt case? Slå oss en signal! +46761845555, 08-15 80 35 eller knappa ihop ett mail till info@bettips.se.

Viggossi Group är ett digitalt mediehus som bland annat äger och driver speltipsaktören Bettips.se och den tvåspråkiga casinoguiden Casinimo.com. Bolaget genererar internettrafik med mervärde till samarbetspartners genom sina digitala kanaler.

Viggossi AB                                                                                                                                                                                                                                                                                               FO 2527476-1                                                                                                                                                                                                                                                                                 www.viggossi.com

Lämna en kommentar