bettips.se

Matchen mot Cancer 2018!

Dags för årets viktigaste tävling – välgörenhetseventet MATCHEN MOT CANCER.

Initiativtagaren och grundaren Johan Dagerhamn gör ett helt enastående och osjälviskt jobb. Det är roligt att se att så många instanser sluter upp för den superviktiga cancerforskningen. Alla hjälps åt – hela Åkersberga Golfklubb från ledning till medlemmar och juniorer, artist-, media- och idrottsprofiler, sponsorer och allmänheten. Fenomenala 282.535 kronor samlades in förra året och skickades vidare till Barncancerfonden, Radiumhemmets forskningsfonder och Cancer Rehabfonden. Kan det beloppet slås i år?

I år spelas golftävlingen lördagen den 9 juni på Åkersberga Golfklubb där allt överskott går oavkortat till forskning för cancer. Vill du också vara med och bidra? Kom då till Åkersberga Golfklubb den 9 juni och njut av en hel dag på banan och passa på att ta ett par snabba ord med någon av profilerna. Det går också bra att skicka in ditt bidrag till Matchen mot cancers insamlingskonto; Swishkonto: 123 522 9877 eller Bankgiro 5250-8082.

I samband med golftävlingen och välgörenhetseventet kommer Bettips.se underlätta med peggar till det hängivna startfältet – ca. 120 spelare. Hela 36 media- och sportprofiler kommer till start. Läs mer om eventet på deras hemsida Matchen mot Cancer.

Viggossi Group är ett digitalt mediehus som bland annat äger och driver speltipsaktören Bettips.se och den tvåspråkiga casinoguiden Casinimo.com. Bolaget genererar internettrafik med mervärde till samarbetspartners genom sina digitala kanaler.

Viggossi AB                                                                                                                                                                                   FO 2527476-1                                                                                                                                                                                                     0761845555                                                                                                                                                                      www.viggossi.com

Lämna en kommentar